Om Bevaro

BEVARO

BEVAROS mål är att erbjuda dig som kund ett medicinskt säkert sätt att få en Permanent Makeup. Därför följer vi alla Socialstyrelsens och Miljöstyrelsens lagar och förordningar. Här arbetar vi endast med marknadens överlägset bästa kvalité på både apparatur och pigment. Möjligheten finns också att ta bort en tatuering du inte är nöjd med, eller kamouflera ett ärr. Idag samarbetar vi med plastikkirurger och pigmenterar många ärr efter olika plastikoperationer.

Alla vi som arbetar här har en gedigen kompetens, och själv har jag gått en mängd utbildningar både i Sverige och utomlands. Men för att uppnå toppresultat, behöver man även bra verktyg. Därför har jag tagit fram ett eget Permanent Makeup märke, Bevaro.  Egna maskiner tillsammans med tysk tillverkare, ett företag som precis som jag satsar på säkerhet och hygien. De tillverkar de i särklass bästa tatueringsmaskinerna . Idag utbildar vi tillsammans nya duktiga kosmetiska tatuerare världen över, i de mest avancerade teknikerna. Med Bevaro digitala tatueringsmaskin är behandlingen näst intill smärtfri. Nålarna ligger i sterila engångsmoduler för din säkerhet. Pigmenten ändrar inte färg, utan bleks sakta med tiden. Alla våra maskiner är tillverkade i  Tyskland som håller världens högsta standard och säkerhet! Våra pigment är svenska säkra pigment som är registrerade hos Läkemedelsverket. Dem bleker endast med tiden och ändrar inte färg, vilket är helt unikt på marknaden.

OBS! Alla våra pigment följer den nya REACH-lagen som trädde i kraft 5 januari 2022 och är registrerade enligt Läkemedelsverkets föreskrifter och förordningar.