Våra utbildare

flipp card icon

Jag heter Katarina Jochems och är grundare och ägare till Skönhetskliniken.

I hela mitt liv har jag varit intresserad av hälsa och skönhet. Min passion är att förfina inte att förändra. Jag jobbar gärna med små justeringar mot ett mål, att du ska känna dig vackrare med tiden.

Min första Permanent Makeup-utbildning gick jag år 2000, i Stockholm. Sedan dess har jag gått många vidareutbildningar i kosmetisk tatuering och specialistutbildningar i ärrkamouflage och vårtgårdspigmentering både i Sverige och utomlands. Därefter har jag utvecklat och förfinat alla tekniker inom de olika områdena, som jag nu även utbildar i. Jag håller i grundutbildningar och även mer avancerade utbildningar som vänder sig till lärare i hela världen.

Med en bakgrund som Leg. Sjuksköterska och Injektionsspecialist har jag arbetat med estetiska injektioner sedan 2006. Jag har gått utbildningar i Sverige och utomlands samt är certifierad genom både Restylane och Juvéderm.

Hos mig kan du alltid känna dig trygg!

flipp card icon

Marlene Olsson

Stad: Göteborg

Utbildningsområden:

 • Permanent makeup med maskinteknik
 • Medicinska pigmenteringar – vårtgårdspigmentering / ärrkamouflage
 • Scalp pigmentering
 • Microblading / Handmetoden
 • Lashlift
 • Tatueringsborttagning med laser

Hej och välkommen till mig i Göteborg!

Tillsammans med grundaren av Bevaro, Katarina utbildar jag i ovanstående områden på Skönhetskliniken, där jag även arbetar heltid med kosmetisk pigmentering och borttagning av tatueringar. Jag gick min första grundutbildning i permanent makeup med maskinteknik i December 2013, hos Katarina. Innan dess har jag arbetat med borttagning av tatuering med laser och det var då intresset väcktes för kosmetisk pigmentering. Har under sju års tid ständigt utvecklat mig inom området t.ex. vårtgårdspigmentering, powder lips, powder brows, ärrkamouflag, scalp pigmentering etc. Innan jag började arbeta på Skönhetskliniken drev jag egen salong i Jönköping och var trogen kund hos Bevaro. Med den goda erfarenheten jag besitter och de varumärken jag arbetat med så finns det inget som slår Bevaro i varken kvalité eller utbildning. Eftersom jag själv gjort resan som de flesta av er kommer att göra så kan jag försäkra er om att ni inte kommer bli besvikna! Detta är framtidens yrke både i skönhets och medicinskt syfte.

När jag fick förfrågan om att gå lärareutbildning under år 2018, var svaret helt självklart för mig! Bevaro hade högt tryck på utbildningar och en ny lärare var ett måste. Drömmen gick i uppfyllelse. Det som är helt unikt är att vi reser världen över och tar med oss nya tekniker som vi sedan utvecklar i Bevaros tecken.

Är du en person som brinner för att utvecklas och för att hjälpa andra är detta verkligen ett yrke för dig!

 

flipp card icon

Master PMU Artist- Aukt Hudterpaeut

Lena Korneliussen

Stad: Göteborg

flipp card icon
flipp card icon

Karolina Nordling

Stad: STOCKHOLM

Utbildningsområden:

 • Permanent makeup med maskinteknik
 • Microblading / Handmetoden
 • Lashlift
 • Microneedling
 • Plamsa pen

Hej och välkommen till mig i Stockholm.

Jag heter Karolina Nordling och är en Auktoriserad Hudterapeut med Cidesco Diplom sedan 2001, med en undersköterska utbildning i grunden.

Mitt mål är att hela tiden blicka framåt och utvecklas, skönhetsyrket är något som jag verkligen brinner för.

Jag gick min första Permanent makeup utbildningen 2005.

När jag hörde talas om Bevaro, så tog jag kontakt och på den vägen är vi.

Just nu utbildar jag åt dom i Stockholmsområdet, samtidigt som jag driver min Salong U-Zone sedan 2006.

Varmt välkomna till Bevaro familjen!

flipp card icon

Mariam Ibrahim

Stad: UDDEVALLA

Utbildningsområden:

 • Microblading / Handmetoden

 

Jag heter Mariam Ibrahim och är auktoriserad hudterapeut. Jag har drivit Beautyroom sedan 2011 och jobbat inom skönhetsbranschen i 16 år.

Hudterapeut
Microblading artist
Makeupartist
Laserterapeut
Tandblekning terapeut

 

flipp card icon

Alex Prowse

Stad: UMEÅ, MALMÖ & DANMARK

Utbildningsområden:

 • Microblading / Handmetoden

Hej och välkommen till mig i både norr, söder och Danmark!

Mitt namn är Alex och jag kommer vara lärare i den här utbildningen. Sedan 2010 har jag arbetat med diverse skönhetsbehandlingar. Jag har ett brinnande intresse för optimering, estetik och samband. När jag var liten kallades jag för “Varför” för att det var mitt mest använda ord. Det har jag än idag inte slutat med. Jag nöjer mig aldrig med “därför” och kommer söka ett svar, orsak eller lösning tills “varför” blivit förklarat. Det har varit min styrka när det kommer till framgångsrika resultat.

Jag vill dela med mig av alla mina tips och trix utan att vara återhållsam så att du får ett försprång i lärandet, som i sin tur gör att du kommer ut på marknaden med mer kött på benen än många som arbetat i flera år. Ta mina 10 års utforskande av “varför” och undersök även dina egna, både på egen hand och med mig som support, så ska du se att din resa blir både rolig, utmanande och framgångsrik.

 

flipp card icon

Catharina Norgren

Stad: Karlstad

Utbildningsområden:

 • Lashlift
 • Laser – avlägsnar kosmetisk pigmentering

Hej och välkommen till mig i  Karlstad!

Mitt namn är Catharina och jag är ägare av Eye Art Studio.

Började min bana inom skönhets branschen med att gå min första utbildning 2016. Uppdaterar mig med nya utbildningar med jämna mellanrum för att utvecklas.
Kosmetisk pigmentering är den behandlingen som jag tycker mest rolig att arbeta med, när man får tillföra ett par bryn och rama in ansiktet och lyft självförtroendet på människor. När de sedan säger wow eller fäller en tår för slutresultatet då kan man gå hem med ett leende på läpparna.
Gick min första lärareutbildning i Bevaro keratin lashlift i januari 2019. Efter det tog det fart med utbildandet och det visade sig bli en passion hos mig. Utbildade mig i borttagning av kosmetisk pigmentering / mindre tatueringar efter det. Kosmetisk pigmentering kommer jag att gå lärareutbildning i våren 2019.
Utbilda andra är även något jag brinner för, få dela med mig av mina kunskaper. Vill du lära dig ett nytt spännande yrke? Kontakta oss på Bevaro!