Permanent makeup maskiner och nålar

Bli en stjärna på kosmetisk pigmentering med nya verktyget från Bevaro! 

Med en helt ny revolutionerande akupunkturteknik, kan du nu utföra tatueringar som ger minsta möjliga trauma i huden. Under 2019 har Katarina Jochems, grundare och ägare av Bevaro, utvecklat ett nytt handtag med unika HR-nålar som ger ett helt fantastiskt resultat.

Med inspiration från orienten

Akupunktur är en traditionell medicinsk behandlingstyp om praktiserats i Kina i många tusen år. De mycket tunna nålarna som används sticks in genom huden utan att patienten upplever någon direkt smärta. Denna typ av nålar inspirerade Katarina då hon äntligen tagit fram två helt egna maskiner, med ett helt unikt handtag. Dessutom lyckades hon föra över akupunkturnålens teknik till kosmetisk pigmentering, vilket resulterade i HR- nålen.

Nålar

I 1-nål serien har Bevaro 15 olika 1-nålar som är från 0,12 till 0,40 mm i diameter. Nålarna är förpackade i sterila engångsmoduler. Totalt finns 25 olika nålmoduler och nålar du är van vid finns kvar t.ex 3-micro, 3-slop och 5-round. Till dig som är Auktoriserad Hudterapeut och som arbetar med kosmetisk pigmentering med maskin kan du även köpa till nålar för microneedling.

Är du nyfiken på att prova våra nålar? Vårt nya handtag passar till alla maskiner på marknaden och kanske tom passar ditt nuvarande handtag!

Bättre för alla parter
Fördelarna är många. Bedövning behövs knappast, exempelvis kan du i princip tatuera helfärgade läppar helt utan bedövning. Med minskad eller ingen blödning, fastnar dessutom pigmenteringsfärgen mycket bättre, oavsett vilken hudtyp du behandlar. Detta gör i sin tur att det krävs mindre förbättringar eller justeringar efter den ursprungliga pigmenteringen, med färre återbesök och en nöjdare kund som följd.

Pigmentering med Bevaros nya nålar ger:

·      Ingen eller lite bedövning

·      Minimalt trauma i huden

·      Mycket lite blödning under pigmenteringen

·      Bättre fäste för färgen

·      Färre touch-ups efteråt

Kvalitet och säkerhet framför allt
Bevaro är ett varumärke som togs fram av Katarina i en strävan efter att hitta bättre och säkrare pigment, verktyg och maskiner. Men sin långa erfarenhet av kosmetisk pigmentering och medicinsk tatuering kunde hon tillverkare digitala tatueringsmaskiner utveckla en produktserie som bygger på bästa möjliga tekniska standard, högsta kvalitet och medicinska säkerhet. Bevaro svenska säkra pigment, med nålar som ligger i sterila engångsmoduler, är unika i och med att de inte ändrar färg utan bara bleks långsamt med tiden. De är registrerade hos Läkemedelsverket och verksamheten följer nogsamt Socialstyrelsen och Miljöstyrelsens lagar och förordningar.

Delar med sig av sin kunskap
Katarina och hennes personal har lång erfarenhet av kosmetisk pigmentering och permanent make up – men också ärrkamouflage efter plastikoperationer i samarbete med plastikkirurger. Tillsammans ordnar de kurser och utbildar nya duktiga kosmetiska tatuerare världen över i de mest avancerade teknikerna. Mer information om dessa eller om Bevaro hittar du under KONTAKTA OSS.

Följ gärna Bevaros arbete på Facebook, Instagram & Youtube!
@bevaro.se